Ayurveda
Praktijk

Onbedoeld ervaringsdeskundige geworden ...

Had ik Ayurveda maar veel eerder ontdekt!

Ik weet wat het betekent als je periode wordt beheerst door zware bloedingen, pijn, acne en allerlei andere ongemakken. Zeker als tiener is het de hel op aarde en ik kon dan ook niet wachten tot ik op mijn 16e aan de pil mocht.

Want de pil wordt nog steeds gezien als dé oplossing voor menstruatieklachten en ik was inderdaad in 1 klap van veel ellende af.

Maar die pil heb ik heel lang geslikt en pas een paar jaar geleden begon ik te begrijpen wat dat met mijn lichaam en geest had gedaan. Ik had al die jaren mijn hormonen laten reguleren door een synthetisch goedje. Toen ik me daarin ging verdiepen werd ik niet gelukkig van wat ik vond ….

Ik had als tiener, en later ook niet trouwens, geen idee dat er voor mij andere voeding noodzakelijk was, andere leefgewoonten en dat er formules bestaan die helpen om maandelijks een gezonde menstruatie te ervaren.

Ayurveda leerde mij dat de menstruatie en menopauze helemaal niet hoort te verlopen met allerlei klachten en ellende en dat de balans in je lichaam hersteld kan worden.

Ik ben me daarom gaan verdiepen in vrouwengezondheid en gerelateerde klachten als huidproblemen, hoofdpijn, PMS, gewichtstoename, hormoonschommelingen, mood swings, opvliegers, vermoeidheid, etc. Ayurveda biedt oplossingen!


Ayurveda biedt ook ondersteuning bij problemen als endometriose, vleesbomen en PCOS.


Mijn missie? Every body happy! 
 
 
 
E-mailen
Instagram