Ayurveda Praktijk
voor voeding en leefstijl

De kunst van balanceren.

Ayurveda definieert Health als een perfecte gezondheid van lichaam en geest waarbij je 100% in balans bent. Het gaat om het balanceren van de 3 dosha’s (vata, pitta, kapha), de spijsvertering, juiste manier van het afvoeren van afvalstoffen in combinatie met een blije en tevreden geest.

De kracht van Ayurveda zit ‘m in de persoonlijke benadering, Ayurveda behandelt geen klachten maar personen. Door vast te stellen in welke verhoudingen de dosha’s aanwezig zijn, wordt het ideale dieet samengesteld. Zonder klachten primair gericht op preventie en in het geval van klachten, specifiek uitgebalanceerd om de klachten te verminderen en weg te werken.

Je geboorte constitutie is dus de basis voor jouw persoonlijke voedingsstijl. Bestaat er slechte voeding? Nou, eigenlijk niet, maar het kan slecht worden door bijvoorbeeld een verkeerde combinatie van voeding, verkeerde bereidingswijze, onjuiste hoeveelheid en frequentie van consumptie.

Eten en leven passend bij jouw constitutie biedt fantastische mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld je ideale gewicht bereiken en behouden, gezond afvallen, vage kwaaltjes verdwijnen, een mooiere huid, je krijgt een beter humeur, je slaap verbetert, je wordt levenslustiger en je creëert rust in je hoofd.

Alles draait om de kunst van balanceren.

Wil jij bewuster en gezonder gaan leven dan begeleid ik je graag in mijn praktijk voor Ayurvedisch advies voor voeding en leefstijl. 

Ik maak een persoonlijk concreet en haalbaar, plan. Klik hier voor het maken van een afspraak of bel voor meer informatie.

Het eerste consult is altijd een lang consult (60 min), kosten bedragen €95--.

Vervolgconsult (tot 30 min), kosten bedragen €55,--. 
 
 
 
Instagram