Ayurveda Praktijk
voor voeding en leefstijl

Moyas Eetclub


Afhalen op woensdagEetclub
Ayurvedische maaltijden volgens de wijsheden en kookprincipes van deze 5000 jaar oude Indiase geneeskunst. Ayurveda betekent letterlijk ‘kennis van het leven’ en dus ook kennis van voeding voor een gezonde leefstijl met een focus op preventie.

 Vegetarisch
Hoewel de Ayurvedische keuken niet vegetarisch is, heb ik besloten wel altijd vegetarisch te koken. Het is beter voor het milieu, dierenwelzijn, super lekker en ik bied veelzijdige en complete maaltijden aan.


Dagvers en zoveel mogelijk biologisch
Alle maaltijden zijn gemaakt van dagverse producten en zoveel mogelijk biologisch. Ik gebruik geen ingevroren en/of ingeblikte producten; volgens de Ayurveda is hier de voedingskracht verloren gegaan.


Heb je belangstelling?
Stuur mij een mailtje en ik stuur je alle benodigde informatie.


 
 
 
 
Instagram