Ayurveda
Praktijk

Kennisdelen over de menopauze en hoe Ayurveda oplossingen kan bieden, dat is leuk! Iets voor jou?

Mijn motto: De menopauze is geen ziekte!

De overgang, letterlijk dus een transitie, luidt een nieuwe periode in, laten we zeggen de ‘wijze’ periode en dat gaat gepaard met veranderingen in het dagelijks leven. Een fantastische periode vol kennis, zelfbewustzijn, bevrijd van stress en kiezen voor het leven dat past bij de individuele vrouw, zo zou het moeten zijn. En bovendien klachtenvrij.

Echter, maar liefst 80% van de vrouwen in de overgang heeft in meer of mindere mate last van klachten …..
opvliegers, slapeloosheid, geen zin in seks, gewichtstoename, nergens zin, prikkelbaar, angstig, huidproblemen, nachtzweten, concentratieproblemen, kort lontje, en nog veel meer.

Wil jij beter begrijpen waarom je bepaalde klachten hebt, hoe ze zijn ontstaan en hoe leefstijl, voeding, tips & tricks volgens de principes van Ayurveda je kunnen helpen weer grip te krijgen op je leven zonder klachten?
Schrijf je dan in voor onze informatieve en interactieve bijeenkomst op donderdag 16 november van 19.30 uur tot 21.30 uur bij Fotostudio Marjolijn Lamme in Loosdrecht. De kosten bedragen € 35,--pp incl. drankje en hapje.

Je gaat naar huis met begrip over jouw klachten en met inspiratie over mogelijke oplossingen. We delen ayurvedische leefstijl- en voedingstips, makkelijke home remedies en kookinspiratie om je hormonale disbalans aan te pakken.
Ben jij nu 35 jaar of ouder en nog niet in de overgang? En wil je problemen voorkomen?

Dan is deze bijeenkomst ook echt iets voor jou!

Schrijf je in door hier te klikken en je eenvoudig aan te melden.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijk groet,

Esther


 
 
 
 
E-mailen
Instagram